Volunteer

Could you contribute your time, skills and talents to Nene Tereza ? We have volunteers from a wide range of backgrounds and age groups, and they bring a huge wealth of experience to what we do.
Could you contribute your time, skills and talents to Nene Tereza ? We have volunteers from a wide range of backgrounds and age groups, and they bring a huge wealth of experience to what we do.

If you wish to volunteer for Nene Tereza organisation and you are passionate about working with the children and provide support to Albanian community as part of our team we would love to hear from you. What ever skills and experience that you have there is always something you can contribute and support us.

In return for your work and help we will provide training required and recognised references.

Nese deshironi te punoni per Organizaten Nene Tereza dhe jeni te apasionuara qe te punoni me femije, te rritur dhe ne kolektiv ne kemi deshire te degjojme nga ju. Cfaredo zanati dhe experience qe te keni, gjithmone eshte dicka qe ju mund te beni dhe ndihmoni. Ne do tju ofrojme trainim dhe referenca te vlefshme ne shenje falenderimi.

Deshironi te beheni vullnetar tek Nene Tereza?
Ju lutemi klikoni ketu shkarkoni formularin, dhe pasi ta plotesoni formularin dergojeni email tek   info@nenetereza.co.uk