NENE TEREZA
has been awarded the Gold Award in Supplemtary Schools,
for more information please
click the link below

Spotlight

Shoqata Nene Tereza me qëndër në Londres, e krijuar në Shkurt 2008 dhe e njohur zyrtarisht nga shteti Anglez bashkon në gjirin e saj të gjithë shqiptarët e Britanis dhe rrethinave të saj. Motua e shoqatës është: Të gjithë dhe gjithmonë të bashkuar. Qëllimi i shoqatës është, që duke qënë së bashku, të ruajmë të pastër ndër breza gjuhën e bukur shqipe, kulturën tonë të pasur, doket dhe zakonet tona, nëpërmjet aktiviteteve që zhvillon kjo shoqatë.

 

Volunteering at NENE TEREZA

If you wish to volunteer for Nene Tereza organisation and you are passionate about working with the children and provide support to Albanian community as part of our team we would love to hear from you. What ever skills and experience that you have there is always something you can contribute and support us.

In return for your work and help we will provide training required and recognised references.

Nese deshironi te punoni per Organizaten Nene Tereza dhe jeni te apasionuara qe te punoni me femije, te rritur dhe ne kolektiv ne kemi deshire te degjojme nga ju. Cfaredo zanati dhe experience qe te keni, gjithmone eshte dicka qe ju mund te beni dhe ndihmoni. Ne do tju ofrojme trainim dhe referenca te vlefshme ne shenje falenderimi.Please download the form, fill the details and send it to Nene Tereza, by post or email.

Volunteer Registration Form

Activities and clubs

The work aims to improve the quality of life of children and young people Albanian speaking backgrounds. The project aims to address difficulties and issues faced by the Albanian children....

 

Mentoring

The work aims to improve life chances for the Albania speaking children and young people in London by providing Individual and group mentoring. When mentoring we aim to provide a friendly face....

 

Supporting parental engagement

Nene Tereza’s unique approach to supplementary schooling and family support for families with children and young people places parents alongside their children at the heart of our work....

 
 

Our Activities Slideshow