NENE TEREZA
has been awarded the Gold Award in Supplemtary Schools,
for more information please
click the link below

Spotlight

Shoqata Nene Tereza me qëndër në Londres, e krijuar në Shkurt 2008 dhe e njohur zyrtarisht nga shteti Anglez bashkon në gjirin e saj të gjithë shqiptarët e Britanis dhe rrethinave të saj. Motua e shoqatës është: Të gjithë dhe gjithmonë të bashkuar. Qëllimi i shoqatës është, që duke qënë së bashku, të ruajmë të pastër ndër breza gjuhën e bukur shqipe, kulturën tonë të pasur, doket dhe zakonet tona, nëpërmjet aktiviteteve që zhvillon kjo shoqatë.

 

Our Schools

At the current time we teaching at four schools and we will be expanding in the near future.

Registration Form
For Albanian Language

Permission to use your child’s
photograph or images in a video / filmAlbanian Classes
in Haringey


West Green Learning Centre (WGLC)
Langham Road
London
N15 3RB

Click here to see the map


Every Saturday at 11.00 to 15.00
Children Learning Albanian Language,
Albanian and English History and ICT

 

Albanian Classes
in Enfield


Oasis Academy Hadley
South Street
Enfield
EN3 4PX
Click here to see the map


Every Saturday and Sunday.
Albanian Classes from: 11:00 - 13:00
Traditional Dance from: 11:00 - 13:00
Drama from: 13:00 - 14:00

 

Albanian Classes
in Wood Green

Cypriot Community Center
Earlham Grove
Wood Green
N22 5HJ

Click here to see the map


Every Saturday
Albanian Classes from: 11:00 - 12:00
Traditional Dance from: 12:00 - 13:00
Drama from: 13:00 - 14:00

 

Nene Tereza School
in Barnet

The Rainbow Centre,
Dollis Valley Drive,
Barnet,
EN5 2UN

Click here to see the map


Students learn English, Maths, Albanian Language, History, Football, Basketball, Drama and Albanian Traditional Dance
Every Saturday at 12.00 to 15.00 pm

 

Activities and clubs

The work aims to improve the quality of life of children and young people Albanian speaking backgrounds. The project aims to address difficulties and issues faced by the Albanian children....

 

Mentoring

The work aims to improve life chances for the Albania speaking children and young people in London by providing Individual and group mentoring. When mentoring we aim to provide a friendly face....

 

Supporting parental engagement

Nene Tereza’s unique approach to supplementary schooling and family support for families with children and young people places parents alongside their children at the heart of our work....

 
 

Our Activities Slideshow